Du är här:Start

Så älskade Gud världen”

16:e

Församlingens bönedag

Att både få bära och bli buren…

(visa mer)

Den 16:e varje månad hålls bön- ochfastedag i församlingen.

Inspirerade av Johannes 3:16:

Så älskade Gud världen att hangav den sin ende son, för att var och en som tror på honom inteskall gå under utan ha evigt liv.”

och 1 Johannessbrevet 3:16:

Genom att Jesus gav sitt liv föross har vi lärt känna kärleken. Också vi är skyldiga att ge vårtliv för bröderna”

vill vi påminna oss om Guds kärlekoch engagemang för sin skapelse och mänskligheten. Vi är allaälskdade och vi är kallade att ge denna kärlek vidare.

Du som finns med i Bodakyrkansgemenskap blir buren i förbön den här dagen. Du får gärna skrivatill eller på annat sätt kontakta pastor Hans om det är någotsärskilt du vill att vi skal be för.

Du kan också själv vara med att betillsammans med hela församlingen genom att kl. 07.30, 12.00 och18.00 vara med i de bönesamlingar som hålls i kyrkan, eller,var du än befinner dig vara med i bön genom att använda det enklaandaktsmaterial som finns i pdf här på hemsidan.

vi vill formas av Jesu Kärlek!

för världens skull!