Församlingsläger

Vi planerar för vårt församlingsläger på Sjöbo-nääs med förhoppning om en förändrat situation så att det kan bli av! Boka in första helgen i september den 4-6/9. Fredagen börjar med en hajk för scouterna, med möjlighet för andra att komma och sova över redan då, men enbart med en kvällsmacka på menyn. Sedan startar vi upp med gemensamma aktiviteter tillsammans med scouter med familjer på lördag förmiddag. På eftermiddagen blir det samling och samtal, och på kvällen lovsång och nattvard. Söndag kl 11 avslutar vi med gudstjänst och lunch. Anmäl dig senast den 27/8 till kontakt@bodakyrkan.se, glöm inte uppge ev specialkost.

Kostnad: Vuxna 500:- (550:- för enkelrum), Barn/ungdom/student 350:- (under 2 år gratis), Max/familj 1500:-.

Uppdatering om hur det blir kommer här på hemsidan under augusti!

Publicerat den 5 juni