Vad är kristen tro?
     för dig
          för oss
               för världen

Konfa - vad, varför och för vem?

Varför ser vår värld ut som den gör, hur borde det egentligen vara, och hur ska jag leva mitt liv här i världen?

Under läsåret 19/20 inbjuder Bodakyrkan dig som går i åk 8 att utforska vad kristen tro är tillsammans med oss. Både vad tron kan innebära för dig, men också för hela vår värld. Vi kommer att läsa i Bibeln och vi kommer att diskutera  frågor i livet som du tycker är viktiga. Men vi kommer också pröva vad det kan innebära att vara kristen, båda genom att gå på gudstjänst ihop och genom att göra något bra för någon annan. Kanske genom att dela ut mat till behövande, eller göra en aktion för klimatet - det spånar vi tillsammans kring. Och så hoppas vi ha riktigt roligt ihop!

Konfirmation är för alla som vill veta mer om kristen tro, och du behöver inte vara kristen eller döpt. För dig som vill kommer dop erbjudas, och är du döpt som barn finns möjlighet att bekräfa ditt dop, men oavsett så är alla välkomna att delta på konfirmationshögtiden.

Hur & när?

Uppstart tillsammans med föräldrar är den 11/9 kl 18.00.

Konfaläsningen kommer vara i Bodakyrkan onsdagar ojämna veckor kl 18.00-19.30.  Vid några tillfällen kommer vi ses på andra tider för att besöka och delta i andra verksamheter. Under konfaläsningen går även konfirmanderna på minst sex gudstjänster..

Vi kommer ha en hajk  i början av läsningen den 27-29/9 och i samband med det också blir bibelutdelning på gudstjänsten, och ett läger på våren den 1-3/5 .

Konfirmationshögtid sker i gudstjänst den 7/6 kl 11.00.

För att täcka kostnad för fika och hajker kommer vi ta en avgift på 1600kr för hela året, men alla som vill ska kunna vara med så säg till om  avgiften blir ett hinder.

Anmälan senast den 28/8.

Ansvarig för konfirmationen är Miriam Henriksson som är
pastor i Bodakyrkan. Tveka inte att höra av dig vid frågor, eller om du vill anmäla dig!

Mail: miriam.henriksson@gmail.com
Tfnr: 0733 56 31 03